Saber, investigar, descobrir.

M’apassiona conèixer i explicar històries; i, sobretot, escoltar-les. Et proposo un repte: em confies la teva història?
Linkedin
about me
Des que era petita que em diuen que parlo massa. De fet, a l’escola, m’havien castigat més d’una vegada fora de classe per parlar. Ho reconec. Parlar m’encanta. Però també haig de dir que, amb els anys, m’he anat autocontrolant. I ara, el que em queda és una curiositat irrefrenable per saber, investigar, descobrir i sorprendre’m.
Aquesta fal·lera per conèixer i comunicar em va portar a estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. I tot i que tenir una carrera fa patxoca al currículum, haig de reconèixer que quan més he après ha estat treballant. Tot el que sé m’ho han ensenyat a la Televisió de l’Hospitalet, als programes Entre Línies i Els Matins de TV3, també al Telenotícies, a RAC1, a Betevé i a programes d’àmbit nacional com: Radio Gaga (Movistar+), Acceso Autorizado (La 1 de TVE), Salvados (La Sexta) i Generación.es (La 2 de TVE). Al llarg de la meva trajectòria laboral, he ocupat càrrecs de guionista, redactora, ENG, responsable de càsting i directora.
Més enllà de la televisió, he publicat reportatges a les xarxes socials d’empreses de comunicació nord-americanes com AJ+ (Al Jazeera), 60 Second Docs (Indigenous Media) i Fusion (Univision i ABC). També he dirigit i produït el documental “Els Pioners del Turisme a Calella”, la meva ciutat. I he ideat i creat campanyes audiovisuals per a institucions públiques i organitzacions sense ànim de lucre.
Em considero una comunicadora tot terreny: tinc olfacte per detectar bones històries i bons narradors, i capacitat per convertir idees en missatges i missatges en vídeos. Crec en la comunicació honesta i transparent, capaç de transformar socialment, amb un impacte positiu.
És per tot això que m‘apassiona el gènere documental, descobrir i explicar històries reals; i, sobretot, escoltar-les.
Et proposo un repte: em confies la teva història? 
contact
Desde que era pequeña me dicen que hablo demasiado. De hecho, en la escuela, me habían castigado más de una vez fuera de clase por hablar. Lo reconozco. Hablar me encanta. Pero también tengo que decir que, con los años, me he ido autocontrolando. Y ahora, lo que me queda es una curiosidad irrefrenable por saber, investigar, descubrir y sorprenderme.
Este afán por conocer y comunicar me llevó a estudiar Comunicación Audiovisual en la Universidad Autónoma de Barcelona. I aunque tener una carrera causa buena impresión en el currículo, tengo que reconocer que cuando más he aprendido ha sido trabajando. Todo lo que sé me lo han enseñado en la Televisión del Hospitalet, en los programas Entre Línies y Els Matins de TV3, también en el Telenotícies, en RAC1, en Betevé y en programas de ámbito nacional como: Radio Gaga (Movistar+), Acceso Autorizado (La 1 de TVE), Salvados (La Sexta) y Generación.es (La 2 de TVE). A lo largo de mi trayectoria laboral, he ocupado cargos de guionista, redactora, ENG, responsable de casting y directora.
Más allá de la televisión, he publicado reportatjes en redes sociales de empresas de comunicación norteamericanas como AJ+ (Al Jazeera), 60 Second Docs (Indigenous Media) y Fusion (Univision y ABC). También he dirigido y producido el documental “Els Pioners del Turisme a Calella”, mi ciudad. Y he ideado y creado campañas audiovisuales para instituciones públicas y organizaciones sin ánimo de lucro.
Me considero una comunicadora todoterreno: tengo olfato para detectar buenas historias y buenos narradores, y capacidad para convertir ideas en mensajes y mensajes en vídeos. Creo en la comunicación honesta y transparente, capaz de transformar socialmente, con un impacto positivo.
Es por todo esto que me apasiona el género documental, descubrir y contar historias reales; y, sobre todo, escucharlas.
Te propongo un reto: ¿me confías tu historia?
EDUCATION
Escriptura creativa I (Laboratori de Lletres) · 2018

Escritura creativa I (Laboratorio de Letras) · 2018

Màster en Social Media & Community Manager. Direcció de Marketing Digital 2.0 (UNED) · 2013 – 2014

Máster en Social Media & Community Manager. Dirección de Marketing Digital 2.0 (UNED) · 2013 – 2014

Curs de postproducció no lineal Avid (EMAV) · 2006 – 2007

Curso de posproducción no lineal Avid (EMAV) · 2006 – 2007

Llicenciatura en Comunicació Audiovisual (UAB) · 2002 – 2006

Licenciatura en Comunicación Audiovisual (UAB) · 2002 – 2006

CA